/ MILOšEVIć I ABAZOVIć
02/10/2022 u 09:47 h
Žana BojanićŽana Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Milošević: Pokušavaju da nam imputiraju da se bavimo švercom, vodi se hibridni rat protiv članova Vlade

Želimo javno da se organizuje da se unište cigarete i da vide svi koji žele, poručio je ranije Milošević

Tokom nedavnog spaljivanja zaplijenjenih cigareta, koje je bilo održano u Nikšiću, direktor Uprave prihoda i carina Rade Miloše tom prilikom je ocijenio je da je ovo dio robe koja se uništava, te da će se u narednim danima uništiti šest hiljada kartona.

U Nikšiću akcija na presijecanju krijumčarenja cigareta

- Prostim jezikom uništiće se roba vrijedna tri miliona eura na tržištu, a u nabavci blizu milion. Ovo govori da je naša borba dobra i efikasna. Mi smo se odredili za ovaj model, da se ne opterećujemo samo da li će neko ili neće biti uhapšen. Mi smo se odlučili da uzimamo robu i da direktno štetimo budžet kriminalnih grupa. Imaćemo pres konferenciju gdje ćemo reći šta je urađeno za ovih 30 godina i šta je uradila ova vlada, a šta ostali- naveo je tada Milošević.

Takođe, 7. septembra tokom obilaska zaplijenjenih cigareta na području Luke Bar, Milošević je poručio: " Sve zemlje regiona moraju da budu uvezane da bi se zaustavio šverc cigareta. Naredne dane imaćemo zaplijenu još nečega, moramo biti oprezni kad govorimo o tome nečemu. Imamo dobru saradnju sa tužilaštvom i policijom".

Sjutra uništavanje cigareta zaplijenjenih u Luci Bar

- Želimo javno da se organizuje da se unište cigarete i da vide svi koji žele. Treba da se unište da ih neko ne bi ukrao i da ponovo ne dođe do šverca. Ova tri kontejnera su njih koštala blizu tri miliona eura. Roba je stigla brodskim putem, a pokušalo je da se tranzitom prebaci dos rbije, pa to nije uspjelo, pa je vraćena i pokušno opet da se vrati na brod. Firam je ponudila da se u korist države odrekne ove robe. To je jedna ozbiljna grupa. To je najveća zaplijena u Evropi, a mi smod anas zaplijenili 5.000 cigareta- kazao je tada Milošević.

Abazović: Crna Gora rekorder u zapleni cigareta, uskoro izvještaj o hakerskim napadima

Kako je pojasnio tada akcija je trajala više od 30 dana.

- Otežali smo kriminalnim grupama. Riječ je o pet hiljada cigareta. Vodi se hibridni rat protiv članova Vlade, nama pokušavaju da imputiraju da se mi bavimo švercom. Biće još akcija, a napadi nas neće skrenuti sa puta. Vlasnik cigaret je Atlas Šped- naglasio je Miloševiić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 16:15