зикс спуж / - дан
16/05/2022 u 10:10 h
Željka BojanićŽeljka Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

МЈЕРЕ БЕЗБЈЕДНОСТИ ПОДИГНУТЕ НА ВИШИ НИВО: Код спушког затвора пронађен дурбин на троношцу, ојачани прозори притвореника

Управа УИКС-а је због тога, како нам је незванично саопштено, подигла мјере безбједности на виши ниво и у току је "ојачавање" заштите на прозорима ове установе

У близини спишког затвора јуче је пронађен дурбин, сазнаје незванично портал Дан од више извора.

Како сазнајемо полиција врши претрагу ширег терена око ЗИКС-а ради провјере да ли се још неки недозвољени предмет или оружје налази у околини затвора.

-Јуче је полиција обавијестени од стране УИКС-а да су службенци приликом обиласка спољашњег круга пронашли дурбин на троношцу.  Упознат ОДТ који се изјаснио да у наведеном догађају нема елемената кривичног дјела.  Пронађени предмет биће предмег вјештачења- казао нам је извор близак истрази.

Наведени предмет био је , према незваничним инфромацијама, постављен на троножац сталак и усмјерен ка прозорима спушког ЗИКС-а.

Управа УИКС-а је због тога, како нам је незванично саопштено, подигла мјере безбједности на виши ниво и у току је "ојачавање" заштите на прозорима ове установе.

Притвореним и затвореним лицима дата је наредба ради превентивног дјеловања да се не приближавају прозорима, а извршени су и претреси појединих затворских соба.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 01:19