Пронађена бомба у Колашину / - фото: МУП
27/05/2021 u 12:32 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

МУП: Пронађене гранате из Другог свjетског рата

Оба неексплодирана убоjна средства су изузета и транспортована на прописан начин и биће уништена у скаду са предвиђеним процедурама и стандардима

Службеници Одсjека за неексплодирана средства у Директорату за заштиту и спашавање МУП-а изузели су двиjе гранате из Другог свjетског рата коjе су jуче поподне пронађене у колашинскоj општини, наводи се у саопштењу.

– Jедна граната jе пронађена у мjесту Jабука приликом радова на грађевинском обjекту, а друга у мjесту Матешево и риjеч jе о топовскоj гранати такође из Другог свjетског рата коjу су пронашли радници ЦРБЦ приликом радова на санациjи локациjе на коjоj су били смjештени – саопштили су из МУП-а.

Оба неексплодирана убоjна средства су изузета и транспортована на прописан начин и биће уништена у скаду са предвиђеним процедурама и стандардима.

Директорат за заштиту и спашавање апелуjе на грађане да уколико пронађу слична средства никако не додируjу и помjераjу, већ да то обавезно приjаве на броj 112 Оперативно–комуникационог центра Директората за заштиту и спашавање.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 08:34