/ - ILUSTRACIJA: UP TVITER
25/03/2023 u 00:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Muškarac optužen za tešku krađu

Optužnicom je predstavljeno da je okrivljeni, 13. avgusta 2022. godine na području Igala, obio aparat za igru u igraonici čiji je vlasnik P.N.

Osnovni sud u Herceg Novom potvrdio je optužnicu Osnovnog tužilaštva protiv okrivljenog  T.R. iz Bijelog Polja zbog produženog krivičnog  djela teška krađa.

Optužnicom je predstavljeno da je okrivljeni, 13. avgusta 2022. godine na području Igala, obio aparat za igru u igraonici čiji je vlasnik P.N.

- Upotrebom kliješta odvalio je katanac i zaštitnu bravicu na aparatu i izvadio metalnu posudu sa kovanicama koje ubacuju igrači, nakon čega je oduzeo 232 eura i taj novac presuo u svoju torbicu. Upotrebom kliješta pokušao je da odvali katanac na aparatu za igru u čemu nije uspio- navodi su optužnice.

Zatim je 15. avgusta 2022.godine, oko 04:00 časa, pokušao da obije aparate za igru.

- Upotrebom kliješta pokušao je da odvali katanac na aparatima, u čemu nije uspio. Dana 16. avgusta 2022., oko 04:00 časa, pokušao je da obije aparate za igru na način da je upotrebom kliješta pokušao da odvali katance na aparatima,u čemu je spriječen dolaskom vlasnika- navodi su optužnice.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 15:16