/ FOTO: ILUSTRACIJA DAN PORTAL
13/01/2023 u 14:50 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Muškarac osumnjičen zbog krađe vozila, maloljetnik procesuiran zbog droge

Slobode je lišen R.P. (40) iz Republike Srbije zbog sumnje da je izvršio krivično djelo oduzimanje vozila

Službenici Odjeljenja bezbjednosti Herceg Novi su uhapsili jednu osobu zbog sumnje da je izvršila krivčno djelo oduzimanje vozila, dok je protiv jedne maloljetne osobe podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršila krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

- Naime, juče je lišen R.P. (40) iz Republike Srbije zbog sumnje da je izvršio krivično djelo oduzimanje vozila. On je, sumnja se u noći između 11. i 12. januara u mjestu Zelenika, koristeći nepažnju oštećenog koji je ostavio ključ u kontakt bravi upravljača, stavio vozilo u pogon i odvezao se sa lica mjesta. Organizovanom pretragom terena vozilo je pronađeno juče u jutarnjim časovima i vraćeno vlasniku, a osumnjičeni je ubrzo lociran i lišen slobode- saopo je iz policije.

Osim toga, kriminalistička policija u Herceg Novom je, postupajući po naredbi nadležnog sudije, izvršila pretres stana i drugih prostorija koje koristi maloljetna osoba stara 17 godina.

- Pretresom je pronađena materija tamnozelene boje za koju se sumnja da je marihuana, digitalna vaga i novac u iznosu od oko 100 eura, za koji se sumnja da je stečen uličnom prodajom narkotika. Oduzeta droga biće predmet vještačenja u Forenzičkom centru- rečeno je iz policije.

Po nalogu državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici protiv ove maloljetne osobe podnijeta je krivična prijava zbog sumnje da je izvršila krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 05:30