/ ILUSTRACIJA: UP TVITER
23/02/2023 u 14:26 h
Žana BojanićŽana Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Muškarac pred sudom: Optužen da je djevojku silovao više puta

Oštećena je ušla u njegovo vozilo, najprije je udario šakom u predjelu nosa, a zatim je odvezao na brdo, iako ga je ona molila da je ne vozi tamo, navodi su optužnicee

Protiv M. E. potvrđena je optužnica zbog krivičnog djela silovanje.

Kako je navedeno optužnicom Višeg državnog tužilaštva, on je 24. avgusta 2022. godine,  u stanu koji je koristio, u više navrata, nad oštećenom izvršio obljubu bez njenog pristanka.

- Na način što kada je oštećena ušla u njegovo vozilo, najprije je udario šakom u predjelu nosa, a zatim je odvezao na brdo, iako ga je oštećena molila da je ne vozi tamo. Parkirao je auto do u blizini tunela, pitao je da li je imala intimne odnose sa svojim kolegom, što je oštećena negirala, ali je on tvrdio da jeste i govorio da ako već spava sa drugim muškarcem, mora spavati i s njim... nakon čega je odveo u svoj stan a zatim je ponovo sa njom ostvario seksualni odnos, protivno njenoj volji... da bi iste noći, kada je završila smjenu u kafiću gdje je radila, došao za nju vozilom, odveo je u svoj stan i opet ostvario seksualni odnos s njom... Čime je izvršio produženo krivično djelo silovanje iz člana 204 stav 1 Krivičnog zakonika Crne Gore- navodi su optužnice.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 12:28