полиција / фото: Архива
21/02/2022 u 14:56 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

На Цетињу пронађен кокаин и марихуана, ухапшене двије особе

Такође, на Цетињу jе контролисано и лице Ф.К. (25) коjи jе управљао возилом подгоричких регистарских ознака, а код њега jе пронађено 20,6 грама опоjне дроге кокаин

Службеници цетињске полициjе су лишили слободе три особе осумњичене за крађу и злоупотребу опоjних дрога, саопштено је из Управе полиције.

- Поступаjући по планским активностима, као и на основу оперативних сазнања, припадници полициjе су лишили слободе М.О. (22) из Берана, коjи jе као сапутник у такси возилу контролисан од стране полициjе и код њега jе пронађено 686,2 грама опоjне дроге марихуана - казали су из УП. 

Додају да је на Цетињу контролисано и лице Ф.К. (25) коjи jе управљао возилом подгоричких регистарских ознака, а код њега jе пронађено 20,6 грама опоjне дроге кокаин.

Осим тога, како наводе, слободе jе на Цетињу лишена и особа коjа се сумњичи за тешку крађу.

- С.М. (42) из тога града затечен jе у извршењу кривичног дjела када jе покушао насилно ући у унутрашњост jедног малопродаjног обjекта у улици Баjа Пивлjанина. Брзом реакциjом полициjских службеника он jе лишен слободе. Упознат jе надлежни тужилац у Основном државном тужилаштву на Цетињу коjи jе квалификовао кривично дjело тешка крађа. Овом лицу jе након привода тужилац одредио задржавање до 72 сата - поручили су из Управе полиције. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 17:20