Aerodrom Tivat / - BOKANEWS
12/04/2024 u 11:45 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Na tivatskom aerodromu uhapšen državljanin Izraela, Njemačka ga potražuje zbog prevare

Policijski službenici Sektora granične policije juče su na Aerodromu Tivat uhapsili državljanina Izraela S.E.N. (39), potraživanog po Interpolovoj potjernici, zbog sumnje da je u Njemačkoj počinio prevaru u produženom trajanju.

- Policijski službenici Sektora granične policije na graničnom prelazu Aerodrom Tivat vršili graničnu kontrolu putnika na letu Tel Aviv – Tivat, kojom prilikom je kontrolisan i S.E.N. (39), državljanin Izraela. Policijski službenici su utvrdili da je za S.E.N. raspisana međunarodna potjernica NCB Interpol-a Wiesbaden, precizirano je iz Uprave policije.

On se potražuje zbog sumnje da je izvršio krivično djelo prevara izvršena od strane grupe lica u produženom trajanju sa ciljem sticanja protivpravne koristi, na teritoriji Savezne Republike Njemačke.

Budva: Uhapšene dvije osobe zbog prevare i falsifikovanja isprava

- Izvršene su provjere posredstvom NCB Interpol-a Podgorica, kojima je potvrđen identitet lica i da je u odnosu na to lice na snazi crvena interpolova potjernica. S.E.N. je upućen Sudiji za istragu Višeg suda u Podgorici radi određivanja ekstradicionog pritvora, zaključuje se u saopštenju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
30. april 2024 00:51