/ Фото: Приватна архива
09/07/2021 u 09:02 h
Aleksandra BoškovićAleksandra Bošković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Наге Украјинке кажњене са по 450 еура: У Шкаљарима се понашале бестидно

Три дјевојке починиле прекршај из Закона о јавном реду и миру

Судија Суда за прекршаје у Будви- одјељење у Kотору Ивана Вукасовић казнила је новчано са по 450 еура три украјинске држављане због кршења Закона о јавном реду и миру, пошто су се на путу Котор- Тројица скинуле наге, казали су незванично Порталу Дана из Суда за прекршаје. 

(ФОТО) Голе дјевојке шетају старим градом и расхлађују се на магистрали код Котора

Украјинке Д.О( 19), В.Р ( 21) и Р.K ( 21) је которска полиција привела јуче око 15 сати, а судија Вукасовић прогласила их је кривим јер су се у мјесту Шкаљари на јавном мјесту, односно на дијелу регионалног пута Kотор- Тројица "понашале бестидно“.

Kако пише у пресуди, оне су се „скинуле наге и позирале на асфалтном путу, правећи снимке и фотографије у трајању од десет минута“.

Оне су тиме починиле прекршај из Закона о јавном реду и миру, због чега се на основу наведеног законског прописа кажњавају новачном казном у износу од по 450 еура .

- Новац су дужне уплатити одмах прије правоснажности рјешења на жиро рачун Буџета Црне Горе. Окривљене могу платити двије трећине изречене новчане казне и то уколико се оне и Управа полиције одрекну од права на жалбу и у том случају ће се сматрати да је казна у цјелости плаћена - појашњено је у пресуди.

Подсјетимо, читаоци Портала Дана јуче су редакцији доставили видео снимке на којима се виде наге дјевојке како се расхлађују водом из шмрка једног ватрогасног возила.

Ватрогасно возило је, наводно, довезло само воду за прање магистрале, како би се одржала брдска ауто - трка Котор - Тројица.

Которски ватрогасци, наводно, нису учествовали у изненадној "забави" дјевојака, али је са дјевојкама радост освјежења подијелило неколико мушкараца за које се претпоставља да су ангажовани за прање магистрале. Све је изгледало као снимање ненајављеног експлицитног спота.

Портал Дана је раније објавио информацију да је позната порно глумица Јоја Греј (Yoya Gray) снимила серију порно филмова на црногорском приморју, а експлицитне сцене су снимане управо у Боки Которској.  

(ВИДЕО - ФОТО) Ко снима порно филмове на црногорским плажама?

У свијету није непознато пропагирање тзв. „секс туризма“, како би се привукао што већи број гостију, а то највише раде туристичке агенције , отворено или индиректно. Некада су се овакве понуде одвијале у тајности, али огроман новац је учинио своје па нико то више и не крије тако да је секс туризам престао да буде табу тема и рекламира се отворено.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
15. maj 2024 05:13