konatar ziks / - DAN
13/09/2022 u 11:01 h
Željka BojanićŽeljka Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

NASTAVLJENI PRETRESI U ISTRAŽNOM ZATVORU: Oduzeta još četiri mobilna telefona

Podsjećamo, ova akcija počela je protekle sedmice kada je u više navrata izvršen pretres prostorija koje koriste lica uhapšena i smještena i istražnom djelu zatvora

U protekla dva dana nastavljena je akcija pretrersa u spuškom istržnom zatvoru i tom prilikom oduzeta su još četiri mobilna telefona od pritvorenika, saznaje portal Dan.

-Službenici obezbjeđenja Uprave za izvršenje krivičnih sankcija, u istražnom zatvoru, u prethodna dva dana, na osnovu operativnih saznanja, radom pretresa pronašli  i oduzeli  četiri mobilna telefona koja su bila u posjedu pritvorenih lica. Uprava za izvršenje krivičnih sankcija će kontuinirno pratiti, te u saradnji s ostalim činiocima bezbjednosnog sektora  sprečavati svako posjedovanje nedozvoljenih stvari  i predmeta ( mobilne telefone)  licima lišenih slobode te preduzeti sve neophodne mjere  i radnje da se u opotpunosti onemogući unos istih- saopšteno je iz UIKS-a.

NASTAVLJENI PRETRESI: U Istražnom zatvoru pronađeni telefoni, bodeži, šipke, tablete...

Podsjećamo, ova akcija počela je protekle sedmice kada je u više navrata izvršen pretres prostorija koje koriste lica uhapšena i smještena i istražnom djelu zatvora.

Tada je, pored mobilnih telefona , oduzeta i supstanca za koju se sumnja da je droga, šipke, tablete....

O svim pronađenim i oduzetim nedozvoljenim predmetima, a koji mogu biti interesantni u djelu otkrivanja određenih kriminalnih djelatnosti, biće obavještene nadležne institucije u cilju preduzimanja mjera i radnji iz svoje nadležnosti.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 20:26