/ Милош Меденица - LIBERTASPRESS.ME
26/04/2022 u 22:40 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Нема потјернице: Тужилаштво није предложило притвор за Милоша Меденицу

Колико сам добио информацију он је у Београду у одређеној медицинској установи због одређених проблема с болестима зависности, он ће се вјероватно јавити надлежним државним органима, казао је раније адвокат Здравко Беговић

За Милоша Меденицу, сина бивше предсједнице Врховног суда, Специјално државно тужилаштво није предложило Вишем суду притвор. Како пише портал РТЦГ, зато нису могли да донесу наредбу да се за њим распише потjерница.

Адвокат Весне Меденице Здравко Беговић казао је да ће се он вјероватно јавити надлежним државним органима.

- Колико сам добио информацију он је у Београду у одређеној медицинској установи због одређених проблема с болестима зависности, он ће се вјероватно јавити надлежним државним органима- казао је раније адвокат Весне Меденице Здравко Беговић.

Како је портал Дан вечерас писао, мобилни телефон Весне Меденице биће предмет вјештачења Специјалног државног тужилаштва. Надлежни су, уз присуство њеног адвоката, извршили претрес мобилног телефона.

- Она је данас била у СДТ поводом тога, а њен адвокат Здравко Беговић био је присутан током претреса података из телефона. За то је дала сагласност- речено је незванично за портал Дан.

Одлуком љекара Меденица ће и даље да буде у КЦЦГ, а у петак ће опет разматрати њено здравствено стање. Она је у стабилном стању, након што је покушала да изврши самоубиство, али јој је обезбјеђење значајно појачано. Поред тога што је под сталном љекарском присмотром, под будним оком је и чувара закона, а у њеној сопби се налазе два чувара. Недавно је одбијена жалба на одлуку о притвору.

Специјално државно тужилаштво (СДТ) формирало је предмет у случају Меденичиног сина Милоша Меденице, након што је портал Либертас прес објавио податке које је Еуропол доставио црногорској полицији и тужилаштву, а на основу којих се он наводно бавио кријумчарењем цигарета и трговином дроге.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 21:34