FOTO: DPS / - FOTO: DPS
24/01/2024 u 18:25 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Nikolić: Iniciraćemo kontrolno saslušanje Šukovića, nedostojan za obavljanje funkcije šefa SPO-a

Ono što se može nedvosmisleno utvrditi jeste očigledna pristrasnost i neprofesionalnost Predraga Šukovića koja ga čini nedostojnim za obavljanje funkcije šefa Specijalnog policijskog odjeljenja, istakao je Nikolić na društvenoj mreži X

Klub poslanika Demokratske partije socijalista iniciraće kontrolno saslušanje šefa Specijalnog policijskog odjeljenja Predraga Šukovića na Odboru za bezbjednost i odbranu u Skupštini Crne Gore, zbog afere "Plava sveska", saopštio je portparol DPS-a Miloš Nikolić.

- Da li u aferi "Plava sveska" koja potvrđuje kontekst odnosa Šukovića i Božovića ima elemenata krivičnog djela pitanje je na koje treba da odgovori tužilaštvo. Ono što se ipak može nedvosmisleno utvrditi jeste očigledna pristrasnost i neprofesionalnost Predraga Šukovića koja ga čini nedostojnim za obavljanje funkcije šefa Specijalnog policijskog odjeljenja, istakao je Nikolić na društvenoj mreži X.

Podsjetimo, naš portal je juče objavio sadržaj "Plave sveske" koju je posredstvom advokata na ročištu za kontrolu optužniice predao Milo Božović, predsjednik Opštine Budva kojeg SDT tereti za stvaranja kriminalne organizacije i šverca droge. Božović je na tom ročištu kazao da su u svesci prepiske njega i Predraga Šukovića koji mu je bio konsultant, dok je radio u skupštinskom Odboru za bezbjednost. "Plava sveska", naveo je Božović, demantuje navode optužnice.

(FOTO) "Plava sveska" - Božović predao dokaz sudu: Šuković ga savjetovao ko "smeta" u Upravi policije

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 22:26