/ - Полиција илустрација - фото: Управа полиције
02/11/2021 u 16:34 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Никшићанин кажњен са 45 дана затвора: Возио са 3,3 промила алкохола у крви

Осим казне, изречена му је и заштитна мјера забрана управљања путничким моторним возилима у трајању од 4 мјесеца, као и 3 казнена бода

Никшићанин  Л.М. ( 38) кажњен је са 45 дана затвора због вожње под дјеством алкохола. Код њега је током контроле откривено присуство 3,30 промила алкохола у крив.

-Дана 01.11.2021.године дежурна суткиња суда за прекршаје у Будви - одјељања у Херцег Новом Јасна Врбица изрекла је затворску казну у трајању од 45 дана окривљеном Л.М. (38) из Никшића. Окривљени је од стране службеника Управе полиције затечен да управља у возилом у саобраћају са 3,30 г/кг алкохола у организму, због чега је у исти лишен слободе и у законском року приведен дежурној суткињи. Осим казне, изречена му је и заштитна мјера забрана управљања путничким моторним возилима у трајању од 4 мјесеца, као и 3 казнена бода. Ради се о повратнику у вршењу прекршајних дјела из области Закона о безбједности саобраћаја на путевима- саопштио је Вршилац дужнисти предсједника суда и судија портпарол Марко Ђукановић,.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 08:33