/ - ФОТО: Заплијхењена марихуана (УПЦГ)
28/05/2022 u 15:49 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Никшић: Пронађена марихуана, ухапшен осумњичени

Припадници полиције су открили мјесто гдје је опојна дрога складиштена и том приликом затекли М.М. на лицу мјеста. Сумња се да је М.М. опојну дрогу држао у циљу даље дистрибуције"

Никшићлка полиција заплијенила је 50 грама марихуане и  ухапсила   М.М. (26.

-Полицијски службеници Центра безбједности Никшић су, поступајући по планским активностима заплијенили 39 пвц паковања са садржајем опојне дроге марихуана, укупне бруто масе око 50 грама, а коју је лице М.М. (26), како се сумња, претходно сакрило у један напуштени објекат-наводе из Управе полиције.

Додају:"Припадници полиције су открили мјесто гдје је опојна дрога складиштена и том приликом затекли М.М. на лицу мјеста. Сумња се да је М.М. опојну дрогу држао у циљу даље дистрибуције".

image
- ФОТО: Заплијхењена марихуана (УПЦГ)

Обавијештен је државни тужилац који је наложио да се М.М. лиши слободе због сумње да је извршио кривично дјело неовлашћена производња, држање и стављање у промет опојних дрога.

-Никишићка полиција у континуитету предузима активности у циљу сузбијања тзв. уличне продаје опојних дрога. Током априла и маја прекршајно је процесуирано 18 лица због прекршаја из Закона о спречавању злоупотреба опојних дрога, док су поднијете четири кривичне пријаве због кривичног дјела неовлашћена производња, држање и стављање у промет опојних дрога-додају из УП.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
14. april 2024 18:01