/ - Полиција, илустрација
18/11/2021 u 11:31 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Никшић: Ухапшен мушкарац, осумњичен да је ножем покушао да убије свог шуру

Полиција је дошла до сумње да је Р.С. након краће вербалне расправке са сродником М.В. у просторијама својее куће употребом ножа М.В. нанио убодну рану у предјелу стомака

Због убиства у покушају у Никшићу уахпшен је Ранко Стијеповић јер је какос е сумња ножем напао свог шуру. Ово је полиција оквалификовала као покушај убиства.

-Никшићка полиција је 14. новембра у вечерњим часовима обавијештена од стране Хитне медицинске помоћи да је у мјесту Кочани у кући коју користи Р.С. (53) дошло до поврјеђивања лица М.В. (47) ножем, гдје су они упућени ради пружања љекарске помоћи-саопштено је из Управе полиције.

Додају: "Полиција је изашла на лице мјеста, извршен је увиђај, док је М.В. транспортован у Медицински центар Никшић гдје му је констатована повреда у предјелу абдомена настала усљед убода оштрим предметом".

О наведеном догађају упознат је тужилац у Вишем државном тужилаштву у Подгорици.

-Полиција је након предузимања интензивних активности на расвјетљавању догађаја дошла до сумње да је Р.С. након краће вербалне расправке са сродником М.В. у просторијама своје породичне куће употребом ножа М.В. нанио убодну рану у предјелу стомака-наводе из УП.

По налогу поступајућег тужиоца Р.С. је  ухапшен због сумње да је извршио кривично дјело убиство у покушају.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 15:54