Ilustracija / - (Foto: PEXELS)
18/05/2024 u 12:49 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Nikšić: Uhapšena osoba kod koje je pronađen heroin i tablete buprenorfina

Službenici nikšićke policije u kontinuitetu preduzimaju aktivnosti iz svoje nadležnosti u cilju sprečavanja i suzbijanja ulične distribucije opojnih droga, te su krivično procesuirali Z.G. (52) iz Nikšića koji se sumnjiči za krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

- Naime, službenici Jedinice za borbu protiv droge Odjeljenja bezbjednosti Nikšić ciljanom kontrolom su kod Z.G. pronašli i oduzeli deset manjih pvc pakovanja supstance za koju se sumnja da je opojna droga heroin ukupne mase oko 10 grama. Nadalje, postupajući po naredbi sudije za istragu Višeg suda u Podgorici, policija je izvršila pretres stana i drugih prostorija koje koristi Z.G. i tom prilikom su pronađene i oduzete tablete buprenorfina, saopšteno je iz Uprave policije.

Sa događajima je upoznat tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici po čijem je nalogu Z.G. lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Tokom prošle sedmice počinjeno 56 krivičnih djela, osumnjičene 53 osobe

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu

Izdvojeno

11. jun 2024 19:48