/ - FOTO. UPRAVA POLICIJE, TVITER POLICIJA, ILUSTRACIJA
08/02/2024 u 14:56 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Radnik nikšićkog Vodovoda prijavio da ga je napao pomoćnik direktora

Lice je prijavilo da je ga je u krugu preduzeća Vodovod i kanalizacija Nikšić, gdje je zaposlen, fizički napao pomoćnik direktora ovog preduzeća, S.K.

Nikšićkoj policiji prijavljeno je da je jedno lice fizički napao pomoćnik direktora Vodovod i kanalizacija Nikšić. 

- Dežurna služba Odjeljenja bezbjednosti Nikšić je 6. februara u 17.15 časova obaviještena od strane zaposlenog u Hitnoj službi Medicinskog centra u Nikšiću da se u njihovim prostorijama nalazi lice koje ima povrede zadobijene nasilnim putem. U Medicinski centar su upućeni policijski službenici koji su tamo zatekli pomenuto oštećeno lice kojem je ukazivana ljekarska pomoć, a nakon čega je doveden u službene prostorije jenja bezbjednosti Nikšić - navode u saopštenju iz Uprave policije.

Sa njim je obavljen razgovor  o čemu  je  sačinjen  zapisnik  o obavještenju prikupljenom od građanina.

- Tom prilikom je ovo lice prijavilo da je ga je u krugu preduzeća Vodovod i kanalizacija Nikšić, gdje je zaposlen, fizički napao pomoćnik direktora ovog preduzeća, S.K. na način što mu je zadao više udaraca zatvorenim šakama u predjelu glave - precizirtaju iz UP.

Policija je  pozvala lice S.K. (55) i od njega uzela izjavu povodom pomenutih okolnosti.

O navedenom događaju policijski službenici su obavijestili državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću, koji će pravno kvalifikovati događaj nakon uvida u spise predmeta i dodatno prikupljenih obavještenja.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
30. april 2024 19:40