/ ilustracija - FOTO: UPRAVA POLICIJE
02/02/2023 u 11:15 h
Žana BojanićŽana Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Nikšićanin optužen za prodaju marihuane

Kako je navedeno optužnicom, on je od neutvrđenog dana početkom marta 2022. godine, do 18. aprila 2022. godine, u Nikšiću, neovlašćeno prodavao i neovlašćeno radi prodaje držao marihuanu

Protiv J. D. iz Nikšića potvrđena je optužnica kojom se tereti za prodaju marihuane.

Kako je navedeno optužnicom, on je od neutvrđenog dana početkom marta 2022. godine, do 18. aprila 2022. godine, u Nikšiću, neovlašćeno prodavao i neovlašćeno radi prodaje držao marihuanu.

- Na način što je u navedenom periodu najmanje četiri puta NN licima prodao po paketić sa opojnom drogom marihuanom za novčane iznose od po 5 eura. Da bi 18. aprila 2022. godine ovlašćeni policijski službenici CB Nikšić u ugostiteljskom objektu „P.“ Ul. Nj. prilikom kontrole kod okrivljenog pronašli pet pvc pakovanja sa marihuanom ukupne neto mase 3,952 grama- navodi su optužnice.

Paketiće je okrivljeni predao policiji, dok su ovlašćeni službenici Uprave policije CB Nikšić, istog dana pretresom stana okrivljenog, u špajzu pronašli i oduzeli 11 pvc pakovanja sa  marihuanom ukupne neto mase 11,565 grama, kao i 17,516 grama opojne marihuane koja se nalazila u staklenoj tegli.

- Kao i više izrezanih pvc kesica i vaga za precizno mjerenje, a koja sva opojna droga je bila namijenjena daljoj prodaji. Čime je izvršio krivično djelo - neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga iz člana 300 stav 1 Krivičnog zakonika Crne Gore- navodi su optužnice.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
21. april 2024 07:53