/ ILUSTRACIJA, FOTO: Ž.B
19/08/2022 u 14:07 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Nikšićanin ranio sugrađanina, pa pobjegao

Nikšićka policija je 13. avgusta obaviještena od strane građana da je u mjestu Kapino polje došlo do svađe i tuče između nekoliko lica

Nikšićka policija je 13. avgusta obaviještena od strane građana da je u mjestu Kapino polje došlo do svađe i tuče između nekoliko lica.

- Policijski službenici koji su upućeni na lice mjesta zatekli su S.N. (18) koji je imao povrede u predjelu lijeve potkoljenice i leđa, za koje se pretpostavljalo da su nanijete oštrim predmetom. Ovo lice je prevezeno u Medicinski centar Nikšić radi ukazivanja ljekarske pomoći, gdje je od strane dežurnog ljekara konstatovano da je zadobio lake tjelesne povrede. Preduzimajući mjere i radnje u cilju rasvjetljavanja događaja policijski službenici Centra bezbjednosti Nikšić su došli do sumnje da je oštećenom povrede nožem, tzv. “skakavcem”, nanijelo lice M.J. (33), a koji se prije dolaska policijskih službenika udaljio sa lica mjesta- rečeno je iz policije.

O navedenom je upoznat državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću koji će nakon neophodnih vještačenja izvršiti pravnu kvalifikaciju događaja.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. septembar 2022 14:35