/ - FOTO: UPRAVA POLICIJE/KOLAž PORTAL DAN
27/12/2023 u 11:39 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

OB Nikšić: Za rad tokom 2023. nagrađeni Lalić, Zmajević i Jedinica za suzbijanje ekonomskog kriminaliteta

Konstatovana je uspješna i kvalitetna saradnja sa pravosudnim organima u Nikšiću, koja je umnogome doprinijela da Nikšić učini bezbjednijim mjestom za život

U prostorijama Odjeljenja bezbjednosti Nikšić je juče upriličena svečanost povodom obilježavanja predstojećih novogodišnjih i božićnih praznika i proglašenja najboljih policijskih službenika ovog Odjeljenja.

- Sumirajući radne rezultate na kraju ove godine Radovan Radulović, komandir Stanice kriminalističke policije je konstatovao da je bezbjednosna situacija na teritoriji nadležnosti Odjeljenja bezbjednosti Nikšić stabilna, te da je stopa kriminaliteta u opadanju, a da su tokom 2023. godine ostvareni dobri radni rezultati - navode u saopštenju iz Uprave policije.

image

FOTO: Uprava policije Crne Gore

- FOTO: UPRAVA POLICIJE CRNE GORE

Takođe, konstatovana je uspješna i kvalitetna saradnja sa pravosudnim organima u Nikšiću, predstavnicima lokalne vlasti, kao i sa drugim državnim organima i institucijama, koja je umnogome doprinijela da Nikšić učini bezbjednijim mjestom za život.

image

FOTO: Uprava policije Crne Gore

- FOTO: UPRAVA POLICIJE CRNE GORE

U Stanici kriminalističke policije za najboljeg službenika u 2023. godini proglašen je Radovan Lalić, mlađi policijski inspektor u Jedinici za suzbijanje opšteg kriminaliteta, dok je u Stanici policije za najboljeg službenika proglašen Branko Zmajević stariji policajac I klase – vođa bezbjednosnog sektora, a kao najbolji referat za postignute rezultate izabrana je Jedinica za suzbijanje ekonomskog kriminaliteta.

image

FOTO: Uprava policije Crne Gore

- FOTO: UPRAVA POLICIJE CRNE GORE

Imenovani službenici su svojim radnim angažovanjem i viskoprofesionalnim odnosom u vršenju službenih poslova i zadataka dali značajan doprinos ostvarenim radnim rezultatima na nivou Odjeljenja, kao i pozitivnoj afirmaciji i poboljšanju ugleda policije,  ali i komunikacije i povjerenja između policije i građana Nikšića.

Svečanosti su prisustvovali predsjednik Opštine Nikšić sa saradnicima, predsjednik Skupštine opštine Nikšić, predsjednik Osnovnog Suda u Nikšiću, rukovodilac Osnovnog državnog tužilaštva u Nikšiću, kao i starješinski sastav Odjeljenja bezbjednosti Nikšić.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 07:23