/ - FOTO: PRINTSCREEN/PRIVATNA ARHIVA (PREUZETO SA KURIR.RS.)
04/10/2022 u 17:48 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(FOTO) Objavljene navodne fotografije kretanja Vukotića prije ubistva

Na snimcima se vidi da je datum kada je video zapis napravljen upravo 8. septembar 2022. Sigurnosne kamere navodno su snimile i dva muškarca i ženu, koji ih prate u stopu, piše Kurir.rs

Jovana Vukotića, navodni vođu škaljarskog klana koji je 8. septembra ubijen u Istanbulu, kamere šoping centra snimile su kako opušteno sa suprugom koja gura kolica za bebu  šeta kroz tržni centar, prenosi Kurir.rs.

Na snimcima se vidi da je datum kada je video zapis napravljen upravo 8. septembar 2022. Sigurnosne kamere navodno su snimile i dva muškarca i ženu, koji ih prate u stopu.

image

Foto: Printscreen/Privatna arhiva (preuzeto sa Kurir.rs.)

- FOTO: PRINTSCREEN/PRIVATNA ARHIVA (PREUZETO SA KURIR.RS.)

(VIDEO/FOTO) SNIMAK UBISTVA VUKOTIĆA: Za likvidaciju kavčani platili milion i po eura

Kamere su snimile i kada bračni par u garažu ulazi u bijelom automobilu.

- Ubrzo za njima, ulazi i drugi automobil, za koji je utvrđeno da je mjesecima pratio vođu škaljaraskog klana, koji se pod lažnim imenom Predrag Popović skrivao u Istanbulu - kaže izvor.

image
- FOTO: PRINTSCREEN/PRIVATNA ARHIVA (PREUZETO SA KURIR.RS.)

Podshetimo, dvojica napadača ispalila su hice u Vukotića u trenutku kada su bili u kolima. Kako su izvestili turski mediji, napadači su ih presreli kada su krenuli u tržni centar. Međutim, najnoviji snimci ukazuju da su oni zapravo završili kupovinu i krenuli kući.

image
- FOTO: PRINTSCREEN/PRIVATNA ARHIVA (PREUZETO SA KURIR.RS.)

Osam dana posle zločina, turska policija uhapsila je 12 osumnjičenih, među kojima su rođak Radoja Zvicera, Radoje Živković, kao i Zdravko Perunović.

Sumnja se da su oni platili 1,5 miliona eura i angažovali pripadnike dvije najjače kriminalne grupe podzemlja u Turskoj, koje su likvidirale Vukotića.

image
- FOTO: PRINTSCREEN/PRIVATNA ARHIVA (PREUZETO SA KURIR.RS.)

 Za volanom  automobila u kom su bili vođa škaljarskog klana, njegova supruga i ćerka, bio je izvjesni E. K. koji je posle zločina pokušao da sakrije dva mobilna telefona u bankini pored auto-puta.

Policija ih je, međutim, pronašla i radi se na njihovom otključavanju. Vozač je pokušao da sakrije i tablice, tako što ih je skinuo i stavio u gepek, a policija je osim skrivenih tablica u gepeku automobila pronašla i jedan a ispod automobila još dva uređaja za satelitsko praćenje,

Najnoviji detalji iz istrage, kako se navodi, ukazuju da je Vukotić praćen od maja i da su najmanje tri osobe motrile na svaki njegov korak.

(FOTO/TEKST: Kurir.rs.)

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
06. decembar 2022 16:59