Веселин Вељовић -фото: Ж. Б. / - Веселин Вељовић -фото: Ж. Б.
06/09/2021 u 07:47 h
Željka BojanićŽeljka Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Одбијена жалба на одлуку о тужилачком задржавању, Вељовић данас код истражног судије

Информацију о хапшењу Вељовића објавио је на Твитеру премијер Здравко Кривокапић

Жалба, која је синоћ уложена, на одлуку Основног државног тужилаштва Цетиње, да се Веселину Вељовићу укине тужилачко задржавање је одбијена. То је за портал Дан потврђено из те установе. 

Након његовог саслушања код истражног судије биће познато да ли ће се у даљем поступку бранити са слободе или ће му бити одређен притвор од 30 дана. Према незваничним информацијама, планирано је да то саслушање буде данас.

Подсјећамо, савјетник предсједника Црне Горе Веселин Вељовић саслушан је синоћ у Основно државно тужилаштво Цетиње, након чега му је одређено тужилачко задржавање до 72 сата. Он је осумњичен за  кривично дјело напад на службено лице у вршењу службене дужности.

Њему је одређено задржавање због опасности од понављања кривичног дјела и од утицаја на свједоке.

Информацију о хапшењу Вељовића објавио је на Твитеру премијер Здравко Кривокапић.

- Обавјештавам јавност да су брзом акцијом полиције, коју сам наложио, управо стављене лисице на руке Веселина Вељовића"-написао је Кривокапић на Твитеру. 

Савјетник предсједника Црне Горе, Веселин Вељовић, казао је да се осјећа добро након хапшења и да нема приговора на третман полицијских службеника у згради полиције. То је саопштено из Грађанске алијансе (ГА), чији су представници обавили разговор са њим.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

23. april 2024 17:53