/ - Кокаин који је откривен
14/01/2022 u 18:16 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Одбор за безбједност 21. јануара о саслушањима у вези са запљеном кокаина

Из Управе Прихода и царина су у четвртак саопштили да је брод, у којем се налазила пошиљка банана, упловио у Луку Бар 2. јануара

Сјединица скупштинског Одбора за безбједност и одбрану, на чијем дневном реду је доношење одлуке о контролним саслушањима у вези са актуелним случајем запљене кокаина, биће одржана 21. јануара, јавља МИНА.

То скупштинско тијело ће донијети одлуку о контролном саслушању директора Управе полиције и Агенције за националну безбједност, Зорана Брђанина и Дејана Вукшића, и представника Тужилаштва.

Како се наводи на сајту Скупштине, сједница Одбора заказана је за десет сати.

Радници Воља су, у пакетима банана у магацину те компаније, у сриједу пронашли кокаин, након чега је менаџмент позвао полицију.

Из Управе Прихода и царина су у четвртак саопштили да је брод, у којем се налазила пошиљка банана, упловио у Луку Бар 2. јануара.

Специјално државно тужилаштво покренуло је кривични поступак против шпедитера Ђ.Д. због сумње да је члан међународне криминалне групе која је, како се сумња, формирана ради шверца кокаина из Јужне Америке у Европу, а дјеловала је и у Црној Гори.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 23:31