Владимир Нововић / Фото: Срђан Бољевић
08/05/2022 u 11:52 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Одбор за безбједност сјутра саслушава Абазовића, Кентеру, Брђанина и Нововића

Биће саслушан и шеф Специјалног полицијског одјељења Предраг Шуковић, као и министар унутрашњих послова Филип Аџић

Одбор за безбједност и одбрану обавиће сјутра контролно саслушање челника безбједносног сектора, премијера Дритана Абазовића и главног специјалног тужиоца Владимира Нововића у вези са наводима Еуропола о службеницима Управе полиције Петру Лазовићу и Љубу Миловићу.

Предвиђено је да буду саслушани и директор Управе полиције Зоран Брђанин, шеф Специјалног полицијског одјељења Предраг Шуковић, министар унутрашњих послова Филип Аџић и вршилац дужности директора Агенције за националну безбједност (АНБ) Саво Kентера.

У документнима Еуропола, које је објавио портал Лобертас, наводи се да су службеници полиције Петар Лазовић и Љубо Миловић чланови криминалног клана Kавач.

Предсједник Одбора, Милан Kнежевић, казао је да се поставља питање да ли би се дошло до информација да оне нијесу у виду транскрипта објављене на порталу Либертас.

“Потребно је да се нешто појави у виду транскирпта на неком порталу или медију, а онда дођемо до тога да су надлежни имали неке инфромације у вези са случајевима о којима ћемо говорити”, рекао је Kнежевић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

26. april 2024 08:41