Горана Пантовића доводе на суђење / -Милован Нововић
21/12/2021 u 09:14 h
Milovan Novović, Blaženka GolubovićMilovan Novović, Blaženka Golubović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Одложено суђење Пантовићу: Преминуо другооптужени

Суђење је одложено како би вијеће прибавило извод из матичне књиге умрлих на име Велимира Љујића, који се оптужницом у овом предмету теретио за помоћ учиниоцу кривичног дјела

Вијеће судије бјелопољског Вишег суда Драгана Мрдака одложило је суђење Горану Пантовићу, оптуженом за убиство Зорана Ашанина. Суђење је одложено како би вијеће прибавило извод из матичне књиге умрлих на име Велимира Љујића, који се оптужницом у овом предмету теретио за помоћ учиниоцу кривичног дјела, а који је преминуо 15. децембра ове године. Суђење ће бити настављено 17. јануара.

Према оптужници, Пантовић је 27. априла ове године, око 14 часова, убио власника ресторана "Крстац" Зорана Ашанина (65), у којег је испалио осам хитаца из пиштоља, након чега је побјегао. Он је оптужен и за недозвољено држање оружја.

Да подсјетимо из Управе полициjе су крајем априла навели да је након интензивне потраге, у коjоj су учествовали и припадници граничне полициjе и спроведених опсежних оперативних активности, осумњичени лоциран и лишен слободе у 9 сати и 45 минута у jедном угоститељском обjекту у насељу Коврен.

- Пантовић се сумњичи да jе jуче у 13 сати и 55 минута у jедном угоститељском обjекту у Моjковцу, након краћег вербалног конфликта употребом ватреног оружjа убио З.А. Према ријечима окупљених пријатеља није се могло чути да је био у било каквом конфликту са убицом. Осим тога, припадници полициjе су jуче лишили слободе В.Љ. (66) з. В.Љ. се терети за кривично дjело помоћ учиниоцу након извршеног кривичног дjела – навели су тада из полициjе.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 06:02