/ - Ратка Кнежевић и функционери ДФ-а (фото: Фејсбук/ДФ)
22/11/2021 u 09:10 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Одложено суђење Ратки Кнежевић

Како је раније рекао Милан Кнежевић, пошто су милијарде еура са тајних офшор рачуна враћене у земљу а вође криминалних кланова похапшене, на ред је дошао обрачун са његовом породицом.

Суђење које је за данас било заказано мајци једног од лидера ДФ-а Милана Кнежевића, Ратки Кнежевић, одложено је, потврђено је Порталу РТЦГ. У суду у Подгорици за данас је било заказано суђење Ратки Кнежевић по тужби полицијских инспектора који су је ухапсили 30. јануара 2020. године. По сазнањима Портала РТЦГ, суђење је одложено јер адвокат није добио позив. 

Ратка Кнежевић је ухапшена у јануару прошле године након што је полиција претресла њихову породичну кућу. Поред Кнежевићеве мајке, тада је ухапшен и његов брат од стрица Горан Кнежевић.

Како је рекао Милан Кнежевић, пошто су милијарде еура са тајних офшор рачуна враћене у земљу а вође криминалних кланова похапшене, на ред је дошао обрачун са његовом породицом. 

- Након што су ухапшене, процесуиране и правоснажно пресуђене вође криминалних кланова, са тајних британскодјевичанских рачуна враћене милијарде евра у Црну Гору, дошло је вријеме за праведни обрачун и с мојом породицом- казао је Кнежевић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 16:02