/ - ФОТО: ЛАЗАР РУЖИЋ
26/04/2022 u 19:30 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Одлука љекара: Меденица не иде у Спуж, остаје у КЦЦГ

Како сазнајемо незванично, љекари ће у петак опет разматрати њено здравствено стање

Бивша предсједница Врховног суда Весна Меденица остаје у КЦЦ , сазнаје незванично портал Дан. Ту одлуку су донијели љекари. Како сазнајемо незванично, доктори ће у петак опет разматрати њено здравствено стање.

(ВИДЕО) Одбијена жалба на притвор: Меденица остаје у КЦЦГ

Недавно је одбијена жалба на одлуку о притвору. Подсјећамо, Специјално државно тужилаштво (СДТ) формирало је предмет у случају Меденичиног сина Милоша Меденице, након што је портал Либертас прес објавио податке које је Еуропол доставио црногорској полицији и тужилаштву, а на основу којих се он наводно бавио кријумчарењем цигарета и трговином дроге.

У предмету против Меденица браћа Поповић свједоци сарадници?

Она је у стабилном стању, након што је покушала да изврши самоубиство, али јој је обезбјеђење значајно појачано. Поред тога што је под сталном љекарском присмотром, под будним оком је и чувара закона, а у њеној сопби се налазе два чувара. 

Појачано обезбјеђење за Меденицу - два стражара у соби, два у ходнику и патрола испод прозора

Њен син Милош је актер афере која је од почетка текућег мјесеца у жижи јавност. СДТ је покренуло истрагу против Милоша Меденице, који је у децембру прошле године напустио Црну Гору и тренутно лијечи од болести зависноси у Београду, због сумње да је учествовао у извршењу више тешких кривичних дjела.

- Ја сам био врло непријатно изненађен здравственим стањем моје брањенице. Поготово због чињенице што је она доведена у Виши суд  у пратњи љекара у врло лошем здравственом стању. Љекари су дали мишљење  да је она ипак била процесно способна да дође да да изјаву. Према мом мишљењу и мене као здравственог лајика, била је у врло лошем здравственом стању, психички потрешена...готово на ивици да не може да изнесе своју одбрану....одбрана је изнијела своје арументе и против је одређивања притовра- казао је раније медијима адвокат Здравко Беговић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 18:49