/ ФОТО: ЖЕЉКО ШАПУРИЋ
11/10/2021 u 10:09 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ОДТ Никшић: Дата наредба за обдукцију страдалог возача

У току извиђаја утврдиће се узрок незгоде, саопштила је Вјера Мићуновић, државни тужилац и портпарол у ОДТ Никшић

Поводом саобраћајне несреће коај се десила јуче код Никшића тужилаштво је наложило обдукцију страдале особе.

- У мјесту Облатно у Никшићу јуче око 14.50 догодила се саобраћајна незгода у којој су учествовали путничко возило марке “пасат караван” и теретно возило марке “ман -кипер”. На лицу мјеста је смртно страдао возач путничког возила, док су два сапутника у том возилу задобила повреде. Увиђај је обавио дежурни тужилац Рајко Лопичић уз присуство вјештака саобраћајне струке и полиције. Дата је наредба за обдукцију, а у току извиђаја утврдиће се узрок незгоде- саопштила је Вјера Мићуновић, државни тужилац и портпарол у Основном државном тужилаштву у Никшићу.

Како је синоћ писао портал Дан, у саобраћаjноj несрећи у Жупи никшићкоj, коjа се догодила у поподневним сатима, погинуо је Миладин Мићановић.

- Jедна мушка особа без виталних параметара jе довезена у болницу. На одjељење ортопедиjе примљена jе женска особа са ломовима лиjеве подлактице, лиjевог раменог зглоба и са фактурама костиjу лица и зигоматичне региjе. Такође, у болницу jе примљена и једна малољетна особа, дјечак, без тежих повреда, а након скенера знаћемо да ли jе ова особа евентуално доживjела неке повреде - саопштено је јуче порталу Дан из никшићке Опште болнице.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 12:42