tunel depo / - FOTO: VLADA CRNE GORE
14/09/2023 u 14:32 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ODT: Počela saslušanja, do sada nije utvrđeno šta nedostaje iz depoa Višeg suda

Radi zaštite interesa postupka, Osnovno državno tužilaštvo u Podgorici se za sada više neće javno oglašavati, do prikupljanja relevantnih dokaza povodom predmetnog slučaja

Osnovno državno tužilaštvo u Podgorici je povodom obijanja depoa Višeg suda u Podgorici, obavilo uvidaj, kojom prilikom su izuzeti tragovi sa lica mjesta koji su upućeni na odgovarajuća vještačenja, a takođe su izuzeti i video nadzori, saopštio je rukovodilac Duško Milanović.

Da bi tunel bio završen moralo je biti iskopano oko 18 kubika zemlje

-  Ovlašćenim policijskim službenicima su od strane dežurnog državnog tužioca dati obavezujući nalozi u cilju prikupljanja svih tragova koji mogu poslužiti kao dokaz u postupku. Danas su u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici, počela saslušanja svih lica koja imaju ili mogu imati određena saznanja u vezi predmetnog slučaja. Do sada nije utvrđeno što tačno nedostaje iz depoa Višeg suda u Podgorici i iz kojih predmeta, dok se ne završi popis stvari koje su deponovane - naveo je Milanović.

Tunel ispod Višeg suda kopali strani državljani, policija za njima intenzivno traga

Radi zaštite interesa postupka, Osnovno državno tužilaštvo u Podgorici se za sada više neće javno oglašavati, do prikupljanja relevantnih dokaza povodom predmetnog slučaja.

Pronađen sumnjivi kombi, provjerava se da li je ukradeno oružje, popis još traje

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. decembar 2023 19:04