Полиција, полиција / - Илустрација
20/03/2023 u 14:32 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Oduzeto 100 kilograma skanka, uhapšena jedna osoba

Službeni pas granične policije, specijalizovan za otkrivanje opojnih droga, je pretragom teren pronašao odbačenu drogu

Službenici Stanice granične policije I Ulcinj su oduzeli oko 97 killograma skanka, a uhapšen je državljanin Albanije A.H. (30), dok se za K.P. intenzivno traga.

Kako su naveli iz Uprave policije, granična policija je u mjestu Darza zaustavila vozilo marke „škoda“ albanskih registarskih oznaka, kojim je upravljao K.P.

On je nakon zaustavljanja naglo upali automobil i tada okrznuo jednog policajca po nozi.

- Nakon toga je uslijedila potjera za ovim vozilom, a koje je pronađeno ostavljeno i otključano u mjestu Kruče, koje je potom transportovano na službeni parking Odjeljenja bezbjendosti Ulcinj, dodaju iz policije.

Iz Uprave policije navode i da su u mjestu Klezna zaustavila vozilo marke „passat“ albanskih registarskih oznaka kojom je upravljao A.H. (30) iz Albanije, a koji se dovodi u vezu sa licem K.P. i izvršenjem predmetnog krivičnog djela.

- Službeni pas granične policije, specijalizovan za otkrivanje opojnih droga, je pretragom teren pronašao opojnu drogu, koja je izuzeta sa lica mjesta i biće predmet odgovarajućih vještačenja u Forenzičkom centru. Ukupno su pronađena 163 pakovanja sa sadržajem biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je skank, ukupne težine oko 96,8 kilograma, dodaju oni.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 03:31