/ ILUSTRACIJA: Ž.B.
04/11/2022 u 12:30 h
Žana BojanićŽana Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Optužen Beranac: Iz kladionice ukradeno 3.300 eura

Osnovni sud u Beranama potvrdio je optužnicu Osnovnog državnog tužilaštva podignutu protiv LJ.G. zbog krivičnog djela teška krađa

Osnovni sud u Beranama potvrdio je optužnicu Osnovnog državnog tužilaštva  podignutu protiv LJ.G. zbog krivičnog djela teška krađa.

Kako je navedeno optužnicom, okrivljeni je 31. juila 2022. godine, oko 03,00 časova, u ul. Branka Deletića, opština Andrijevica, obio poslovnicu sportske kladionice Lob.

- Na način što se sa zadnje strane objekta popeo uz zid i kroz otvoren prozor od wc-a na visini od 1,50 m od trotoara, ušao u prostoriju sa aparatima-kladomatima. Upotrebom fizičke snage-rukama je odvalio prednji dio ladice na pultu, iz koje je uzeo ključ i otvorio metalnu kasu koja je bila zaključana. Iz nje je uzeo ključ od kladomata koji je otvorio, a zatim iz istog oduzeo bijelu kovertu u kojoj se nalazio novac u iznosu od 3.300 eura, nakon čega je iz objekta izašao na isti način kako je ušao, a sve u namjeri da njihovim prisvajanjem sebi pribavi protivpravnu imovinsku korist u navedenom iznosu- navedeno je optužnicom.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 07:44