/ - илустрација: Ж.Б.
18/10/2021 u 13:43 h
Žana BojanićŽana Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Оптужен за шверц дроге: Из Албаније преко Црне Горе превозио конопљу за Хрватску

Л.С. је преносио 175 ПВЦ паковања конопље, нето масе 87,582 килограма коју је унио у Црну Гору из Албаније преко смјештену у прикључном возилу

Подгоричанин Л. С. оптужен је да је, 20. јуна, преко граничног прелаза Б., неовлашћено ради даље продаје унио у Црну Гору из Албаније конопљу.

- Дрогу је 21. јуна 2021. године покушао ради продаје да пренесе даље у Хрватску. Он је 175 ПВЦ паковања конопље, нето масе 87,582 килограма унио у Црну Гору из Албаније преко граничног прелаза Б. смјештену у прикључном возилу марке „Schwarzmueller“, подгоричких ознака теретног моторног возила марке „Daf“,  којим је управљао. Да би потом на путу ка Хрватској, на излазном путничком терминалу граничног прелаза царинске испоставе Дебели Бријег, му опојна дрога која је била намијењена даљој неовлашћеној продаји била пронађена и одузета- навела је оптужницом тужитељка Тања Чолан Деретић.

Терети се да је извршио кривично дјело неовлашћена производња, држање и стављање у промет опојних дрога из члана 300 став 2 у вези става 1 Кривичног законика Црне Горе.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 11:19