/ ILUSTRACIJA: UP TVITER
02/12/2022 u 23:15 h
Žana BojanićŽana Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Optužen zbog droge: Policija pronašla ekstazi i kokain

Poritv N. K. iz Podgorice potvrđena je optužnica Višeg državnog tužilaštva zbog krivičnog djela neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga

Poritv N. K. iz Podgorice potvrđena je optužnica Višeg državnog tužilaštva zbog krivičnog djela neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Kako je navedeno optužnicom, dana 21.08.2022. godine, na parkingu plaže „A.“ na području Ulcinja, neovlašćeno je držao radi prodaje kokain i MDMA (ekstazi).

- Na način što je u unutrašnjosti šortsa blizu kaiša u PVC zamotuljku držao skriveno 48 tableta nepravilnog oblika, zelene boje, sa podionom linijom po sredini sa jedne strane i logom „C. C.“ sa druge strane prečnika r=9,63mm i debljine 3,98mm, opojne droge MDMA ukupne neto mase 16,588g kao i jedan PVC zamotuljak opojne droge kokain neto mase 0,525g. Drogu i tablete „Ekstazi“ je prilikom kontrole od strane policije odbacio od sebe, a koja je pronađena od strane OSL UP OB Ulcinj, u blizini makadamskog puta, kao i opojnu drogu kokain koju je odbacio na fotelji na kojoj je sjedio u prostorijama dežurne službe OB Ulcinj, a koje opojne droge su bile namjenjene daljoj prodaji- navodi su optužnice.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 11:27