/ - FOTO: UPRAVA POLICIJE
10/05/2023 u 14:54 h
Željka BojanićŽeljka Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

OŠ "Radojica Perović": Desetogodišnjak na Vajber grupu poslao fotografiju plastičnog pištolja i imena učenika

Policija je odmah pozvala roditelje dječaka, koji su pristupili sa dječakom u službene prostorije policije gdje su od njih prikupljena obavještenja na navedene oklonosti

Podgoričkoj policiji prijavljeno je da je jedan učenik (10) osnovne škole na Vajber grupu poslao fotografiju pištolja i crteža sa određenim  imenima učenika. To je potvrđeno za portal Dan iz Uprave policije. Radi se o đaku OŠ "Radoica Perović".

Žabljak: Maloljetnik procesuiran zbog objave kojom je podržao masakr u Beogradu

-Odjeljenju bezbjednosti Podgorica je 9. maja 2023. godine oko 16.00 časova direktorica Osnovne škole „Radojica Perović" prijavila da je učenik te škole star deset godina prethodno veče na Vajber grupu poslao fotografiju pištolja i crteža sa određenim  imenima učenika. Policija je odmah pozvala roditelje dječaka, koji su pristupili sa dječakom u službene prostorije policije gdje su od njih prikupljena obavještenja na navedene oklonosti- navode u odgovoru za portal Dan .

ZLOČIN U RUKAMA MALOLJETNIKA: Spuštanje granice krivične odgovornosti nužno ili nehumano?

Oni su tom prilikom, kako nam je potvrđeno iz Uprave policije,  predali plastični pištolj – igračku koji je bio na pomenutoj fotografiji. 

Policija je o svemu upoznala Centar za socijalni rad.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. maj 2024 00:50