Unspalsh, ilustracija
11/08/2021 u 13:24 h
Žana BojanićŽana Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Основни суд: Притвор због изазивања пожара и напада на полицајца

Према мишљењу Суда, постоји основана сумња да је осумњичени изазвао пожар у Улици П., којом приликом је ширењем пожара било угрожено домаћинство и куће више лица

Основни суд у Подгорицу jе одредио притвор осумњиченом Р.Г, због кривичног дјела изазивање опште опасности пожаром и напада на полицајца,а сазнаје портал Дан.

-Основни суд у Подгорици је рјешењем судије за истрагу Кри.бр. 379/21 од 10.08.2021. године, одредио притвор осумњиченом Р.Г, због кривичног дјела изазивање опште опасности пожаром из чл. 327 ст. 1 КЗ ЦГ у Улици П., и кривичног дјела спречавање службеног лица у вршењу службене радње у покушају из чл. 375 ст. 4 у вези ст. 2 и 1 КЗ РЦГ, које рјешење је потврђено рјешењем кривичног вијећа овог суда Кв.бр. 710/21 од 11.08.2021. године-наводе из Основног суда Подгорица.

Према мишљењу Суда,  постоји основана сумња да је осумњичени изазвао пожар у Улици П., којом приликом је ширењем пожара било угрожено домаћинство и куће више лица.

- У чему је затечен од стране једног лица и задржан од стране грађана, до доласка полицијских службеника, које је покушао да спријечи у привођењу, пружањем активног отпора. Веће посљедице су спријечене правовременим реаговањем Ватрогасне јединице у Подгорици-наводе из ОС Подгорица.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 02:25