Привођење једног од осумњичених / - Жељка Бојанић
13/04/2023 u 22:34 h
Željka BojanićŽeljka Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Osumnjičenima za povezanost sa ubistvom Hodžića i Spahića određeno zadržavanje

Sa ovim ubistvima istraga povezuje i Veljka Belivuka i Marka Miljkovića iz Beograda koji su označeni kao saradnici kavačkog klana

Uhapšeni u današnjoj akciji policije, Blagoje Gašić, Dejan Gašić  i Davor Perović, u predmetu povodm ubistva Damira Hodžića i Adisa Spahića, saslušani su kod specijalnog državnog tužioca.  Njima je nakon toga određeno  tužilačko zadržavanje do 72 sata. 

Za ovaj predmet zaduženi su Miroslav Turković i Zoran Vučinić. 

Sa ovim ubistvima istraga povezuje i Veljka Belivuka i Marka Miljkovića iz Beograda, koji su označeni kao saradnici kavačkog klana. 

Podsjećamo, kako je SDT Vukas Radonjić danas saopštio, po nalogu Specijalnog drzavnog tuzilastva Specijalno policijsko odjeljenje je uhapsilo  B.G., D.G.,D.P. i M.N.. 

- I podnijelo krivičnu prijavu protiv njih i još protiv S.K.,koji je u pritvoru u drugom predmetu,i D.P. i N.K.,koji su u bjekstvu,zbog osnova sumnje da su B.G.,D.G.,D.P.,S.K.,D.P. i N.K. učinili krivična djela stvaranje kriminalne organizacije, teško ubistvo u saizvršilaptvu ,a  M.N. stvaranje kriminalne organizacije i nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, a povodom lišenja života ostecenih A.S. i D.H.,u Spuzu,u oktobru 2020.godine-pojasnio je Radonjić. 

Podsjećamo, kako je portal Dan danas objavio, Specijalno policijsko odeljenje u saradnji sa SDT izvršilo je ponovo pretres kuće koja se nalazi u Spužu a za koju istraga tvrdi da je mjesto izvršenja zločina

(VIDEO) SDT pretreslo kuću u kojoj su ubijeni Hodžić i Spahić, izuzeti novi tragovi



 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 12:58