/ BOJAN PETRIČEVIĆ -FOTO: LAZAR RUŽIĆ
07/09/2023 u 07:20 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Osumnjičenima za trgovinu ljudima istražni pritvor 30 dana

Iz SDT-a su ranije kazali da su službenici Specijalnog policijskog odjeljenja i Odsjeka za trgovinu ljudima Uprave polcije, nakon višemjesečnog prikupljanja dokaza, podataka i obavještenja, u Podgorici uhapsili B.P, P.P, I.N, M.D, F.P. i M.Ž.

Sudija za istragu Višeg suda u Podgorici odredio je istražni pritvor 30 dana Bojanu Petričeviću, Filipu Periću, Periši Pavićeviću i Melihi Dacić, koji su uhapšeni zbog sumnje da su počinili krivična djela stvaranje kriminalne organizacije i produženo krivično djelo trgovina ljudima, potvrđeno je za portal Dan.

Šest osoba osumnjičeno zbog trgovine ljudima: Petričeviću tužilačko zadržavanje

Igoru Novakoviću i Miloradu Živaljeviću, koji su uhapšeni zbog sumnje da su počinili ista krivična djela kao i Petričević, Perić, Pavićević i Dacićeva, pritvor nije određen.

Iz SDT-a su ranije kazali da su službenici Specijalnog policijskog odjeljenja i Odsjeka za trgovinu ljudima Uprave polcije, nakon višemjesečnog prikupljanja dokaza, podataka i obavještenja, u Podgorici uhapsili B.P, P.P, I.N, M.D, F.P. i M.Ž.

- Oni su uhapšeni zbog osnova sumnje da su, tokom prošle i ove godine, učinili krivično djelo stvaranje kriminalne organizacije i produženo krivično djelo trgovina ljudima, u odnosu na veći broj oštećenih državljana Turske- rečeno je ranije iz SDT-a.

Pretreseni su stanovi i prostorije uhapšenih osoba, na više lokacija.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. novembar 2023 10:53