/ -Полиција, илустрација
03/11/2021 u 14:59 h
Željka BojanićŽeljka Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Осумњиченом за пријетњу оружјем супрузи и сину одређен притвор

Претресом је полиција пронашла и превентивно одузела два комада оружја за које је осумњичени посједовао дозволе, навели су раније из Управе полиције

Осумњиченом за насиље у породици, Л.С. (52) одређен је притвор од 30 дана, сазнаје незванично портал Дан.

Подсјећамо, службеници Управе полиције у Жабљаку ухаписли су прије два дана Л.С. (52) због сумњее да је пиштољем пријетио сину и супрузи.

-Јуче у раним јутарњим часовима полицији је пријављено да је у току породично насиље у једном стану. Полиција је изашла на лице мјеста и привела Л.С. (52) из Жабљака.  Сумња се да је он пријетио оружјем супрузи и сину а потом је физички напао супругу задајући јој ударце у предјелу главе.  По налогу државног тужиоца у Основном државном тужилаштву у Пљевљима полицијски службенци су лишили слободе Л.С. због сумње да је извршио кривично дјело насиље у породици или породичној заједници-саопштено је тада Управе полиције.

Поступајући по наредби судије за истрагу Основног суда у Жабљаку припадници полиције су извршили претрес стана и других просторија које користи Л.С.

-Претресом је полиција пронашла и превентивно одузела два комада оружја за које је осумњичени посједовао дозволе.   Такође, пронађена су и одузета два паковања са садржајем опојне дроге кокаин, 1.100 комада таблета „Лоразепам“, два метална бокса, два панцира и импровизована направа која служи за испаљивање метака са 17 комада муниције-навели су раније из УП.

По налогу државног тужиоца у Вишем државном тужилаштву у Бијелом Пољу против Л.С. је поднијета кривична пријава због сумње да је извршио кривично дјело неовлашћена производња, држање и стављање у промет опојних дрога. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 08:48