Морача, илустрација / Foto: SRDJA BOLJEVIC
06/08/2021 u 13:50 h
Željka BojanićŽeljka Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Отворене двије истраге због пријаве да су људске кости пронађене код Мораче

Према незваничним информацијама, полицији су стигле двије пријаве у различитом временском периоду од стране грађана да су на поменутом мјесту пронађене људске кости

Више државно тужилаштво у Подгорици формирало је два предмета поводом пријаве да су људске кости пронађене на обали ријеке Мораче, сазнаје портал Дан.

УЗНЕМИРУЈУЋЕ: Код ријеке Мораче пронађени дјелови тијела

Према незваничним информацијама, полицији су стигле двије пријаве у различитом временском периоду  од стране грађана да су на поменутом мјесту пронађене људске кости. Наводно се између осталог, ради о лобањи, карлици и дјелу кости ноге, што истрага испитује.

-У Вишем државном тужилаштву у Подгорици формирана су два предмета поводом проналаска костију код ријеке Мораче, који предмети се налазе у фази извиђаја, током којег извиђаја су од стране тужилаштва донијете наредбе за обдукције  у циљу утврђивања поријекла костију, те уколико се утврди да су кости људског поријекла, предузеће се и друге неопходне радње у циљу идентификације лица коме предметне кости припадају-казала је у одговору за портал Дан портпаролка и виша државна тужитељка Лепа Меденица.

 Истрага испитује да ли се ради о особи којој се након дужег временосг периода губи траг. Према прелиминарним резултатима, сумња се да се кости, у стању у којем су затечене, налазе око годину дана. Истражитељи ће и то испитати као и информацију да оне припадају особи женског пола.

У циљу истраге полиција наставља претрагу терена.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 01:09