/ ФОТО: Милован Нововић
13/10/2021 u 16:38 h
Milovan NovovićMilovan Novović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Пантовић ускоро пред судом због убиства Ашанина

Суд је потврдио и оптужницу против Велимира Љујића (66) из Мојковца, који се терети за помоћ учиниоцу послије извршења кривичног дјела

Ванпретресно вијеће бјелопољског Вишег суда јуче је потврдило оптужницу против Горана Пантовића (34) из Херцег Новог, који је оптужен за кривично дјело убиство у стицају са недозвољеним држањем оружја. Такође, потврђена је и оптужница против Велимира Љујића (66) из Мојковца, којем је на терет стављено кривично дјело помоћ учиниоцу послије извршења кривичног дјела.

Према оптужници, Пантовић је 25. априла, око 13.50, у мјесту Крстац, убио власника истоименог ресторана Крстац Зорана Ашанина (65), у којег је из пиштоља испалио осам хитаца, након чега је побјегао.

Убиство Ашанина: Пантовићу продужен притвор, Љујић на слободи

– Пантовић је сједио за столом са Ашанином. Након кратке свађе, дао му је мобилни телефон, да би одвратио његову пажњу. Прво је отишао до тоалета, а када се вратио, када Ашанин није очекивао да ће бити нападнут и није могао да се брани, из пиштоља непознате марке, калибра 9 мм, који је неовлашћено држао, испалио осам метака док је био иза његових леђа. Са четири метка га је погодио у предјелу главе, а једним у дијелу споја лијевог рамена и врата. Затим му је пришао са предње стране и из непосредне близине испалио још један метак и погодио га у предјелу носа – пише у оптужници.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

23. april 2024 20:17