Patrijarh Porfirije / - SPC
12/08/2022 u 22:47 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Patrijarh Porfirije: Molimo se da Vaskrsli Gospod upokoji duše nevino postradalih na Cetinju

Neka Gospod, molitvama Svetog Petra Cetinjskog Čudotvorca, daruje snagu i brz oporavak i svima koji su danas na Cetinju zadobili teške rane i ozljede - rekao je patrijarh srpski Porfirije

Patrijarh srpski Porfirije je, povodom velike tragedije koja se danas dogodila na Cetinju, a u kojoj je život izgubilo jedanaest osoba, među kojima ima i djece, porodicama nastradalih, premijeru i Vladi Crne Gore, ali i svim stanovnicima Cetinja i građanima Crne Gore, uputio najiskrenije saučešće.

- Danas se molimo da Vaskrsli Gospod Hristos upokoji u Svome Carstvu duše svih nevino postradalih na Cetinju. Molimo se i za porodice i rodbinu postradalih, da im Gospod pošalje utjehu i snagu da ove teške dane stradanja iznesu sa vjerom i nadom u sveopšte vaskrsenje, koje je Hristos svojim Vaskrsenjem podario svakom čovjeku. Neka Gospod, molitvama Svetog Petra Cetinjskog Čudotvorca, daruje snagu i brz oporavak i svima koji su danas na Cetinju zadobili teške rane i ozljede - rekao je patrijarh srpski Porfirije.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. septembar 2022 00:41