/ foto: srđa boljević
16/11/2022 u 19:43 h
Žana Bojanić, Željka BojanićŽana Bojanić, Željka Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Lazović će se braniti sa slobode: Sud prihvatio milionsko jemstvo

Tako je u zamjenu da se Lazović brani sa slobode porodica njegova ponudila tri nekretnine vrijedne 1.139.289 eura i 100.000 eura

Viši sud u Podgorici prihvatio je jemstvo koje je ponuđeno kao garancija da se Viši službenik ANB-a Petar Lazović brani sa slobode, potvrđeno je za portal Dan. Kako nam je rečeno, jemstvo je usvojeno, ali rješenje nije pravosnažno još uvijek.

Viši sud odbio jemstvo za Lazovića vrijedno više od 1,2 miliona eura

Podsjećamo, Specijalnom državnom tužilaštvu ranije je proslijeđe  predlog za jemstvo za Lazovića. Tim predlogom porodica Petra Lazović Višem sudu u Podgorici ponudila je tri nekretnine čija je vrijednost 1.139.289 eura i 100.000 eura u gotovini. To glasi na ime jemstva da Lazović neće pobjeći ako dođe do ukidanja priotvora.

Zamjena za slobodu: Za Petra Lazovića ponuđeno jemstvo vrijedno više od 1,2 miliona eura

Prema navodima SDT - a sumnja se da je on radio za pripadnike kavačkog klana Višem sudu u Podgorici ponuđeno je jemstvo za osumnjičenog službenika policije Petra Lazovića, potvrđeno je za portal Dan od više izvora bliskih odbrani i Višem sudu.

Advokatica demantuje ministra: Lazović je zadužio pištolj stupanjem u ANB, a ne četiri dana prije hapšenja

Tako je u zamjenu da se Lazović brani sa slobode porodica njegova ponudila tri nekretnine vrijedne 1.139.289 eura i 100.000 eura. Uz to ponuđena je i gotovini na ime jemstva kao garanciju da Lazović neće pobjeći, ukoliko mu se ukine pritvor.

Portal Dan u cjelosti objavljuje pismo Petra Lazovića: Ovo obraćanje da ostane kao svjedočanstvo događaja koji se mogu desiti

Podsjećamo, Lazović je uhapšen 18. jula po nalogu SDT-a zbog sumnje da je počinio krivična djela stvaranje kriminalne organizacije, neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, krijumčarenje, nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija i zloupotreba službenog položaja.

Rok za podizanje optužnice protiv Lazovića ističe u januaru

Prema navodima SDT - a sumnja se da je on radio za pripadnike kavačkog klana. Lazović je pred tužiocem negirao te optužbe.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

15. april 2024 17:31