/ - ИЛУСТРАЦИЈА УП ТВИТЕР
11/02/2022 u 10:54 h
Žana BojanićŽana Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Петоро оптужених због покушаја убиства: Ножем и ударцима тешко ранили мушкарца

Пред Вишим судом у Подгороци наћи ће се оптужени Н. Т. због покушаја убиства, Л. Т., У. Р., С.Б. и Ј.Џ због учешћа у тучи и наносења повреда

Пред Вишим судом у Подгороци наћи ће се оптужени Н. Т. због покушаја убиства, Л. Т., У. Р., С.Б. и Ј.Џ због учешћа у тучи и наносења повреда.

Како је навео потрвђеном оптужницом виши државни тужилац Армин Селамновић, 24. јула 2021. године, око 01,05 часова у Будви, на тераси локала “Ј.”, окривљени Н. Т. је са умишљајем покушао да лиши живота оштећеног Д. Ч.

У Будви ухапшен осумњичени за покушаj убиства; током туче оштећном нанио више убодних рана

- А окривљени Л. Т., У. Р., С. Б. и Ј. Џ. су учествовали у тучи у којој је оштећеном Д. Ч. нанесена тешка тјелесна повреда, на начин што је окривљени Н. Т. након свађе, а затим и туче између окривљеног Л. Ту. и оштећеног Д. Ч., пришао оштећеном Д. Ч. и задао му пет удараца ножем на преклапање марке „Б.“- стоји у оптужници.

Три ударца задао му је у предјелу трбуха и два ударца у предјелу љеве бутине, наносећи му том приликом тешке тјелесне повреде опасне по живот.

- Док су окривљени Л. Т., У. Р., С. Б. и Ј. Џ., задали више удараца песницама и ногама по глави и тијелу оштећеном Д. Ч., при чему су били свјесни свог дјела ихтјели његово извршење. Чиме је окривљени Н. Т. извршио кривично дјело - убиство у покушају из члана 143 у вези члана 20 Кривичног законика Црне Горе, а окривљени Л. Т., У. Р., С. Б. и Ј. Џ., као саизвршиоци извршили кривично дјело – учествовање у тучи из члана 153у вези члана 23 став 2 Кривичног законика Црне Горе- наведено је оптужницом.

На лицу је тада мjеста jе извршен увиђаj коjим jе руководио државни тужилац у Вишем државном тужилаштву. Будванска полициjа jе прикупила обавjештања од око 20 особа коjе су били учесници инцидента али и очевидци и свjедоци.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 16:59