Петричевић / - фото: Управа прихода и царина
23/04/2022 u 14:18 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Петричевић пријавила да су је пратили, укинуто јој обезбјеђење

Полиција преузима снимке са сигурносних камера у близини и предузима и друге мјере и радње у циљу идентификације лица у аутомобилу и других околности

Доскорашња директорка Управе прихода и царина Милена Петричевић пријавила је полицији да су је синоћ пратила двојица мушкараца у аутомобилу никшићких ознака у насељу испод Горице, речено је Порталу РТЦГ. Полиција преузима снимке са сигурносних камера у близини и предузима и друге мјере и радње у циљу идентификације лица у аутомобилу и других околности.

Комшије су примијетиле да се возило никшићких регистарских ознака већ данима налази у близни зграде у којој борави Петричевић.

У пријави је доскорашња директорка Управе прихода и царина навела да је примијећно и да дрон надлијеће зграду у којој живи. 

Посебно је значајно што је укинуто обезбјеђење Петричевић, имајући у виду да јој је истекао мандат на челу Управе прихода и царина. 

Иако је истицано након запљене пола тоне кокаина у Подгорици средином јануара ове године, и напора да се заустави илегална трговина цигаретама у Луци Бар, да постоје пријетње и да полиција мора да заштити Петричевић, она, имајући у виду да јој је истекао мандат, више нема обезбјеђење. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

24. april 2024 22:02