/ - FOTO: PRINTSCREEN FACEBOOK
25/07/2022 u 11:35 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Prokletije: Poginula planinarka iz Srbije

Planinarsko društvo Stara Pazova na Fejsbuku objavilo je tužnu vijest, a kako su naveli,Daliborka je njihov dugogodišnji član. Oni su se potresnom porukom se oprostili nje

Planinarka Daliborka S. (41) tragično je nastradala u subotu uveče dok je sa planinarskim klubom bila na Prokletijama u Crnoj Gori, javlja Kurir.sr.

- Prilikom silaska sa vrha Očnjak 2185m,na Prokletijama, u neobezbjeđenom strmom djelu staze došlo je do okliznuća i pada sa tragičnim ishodom...Naša draga Dada je otišla na planinarenja u nebeske prostore... Porodici, rodbini, kolegama, Planinarskoj zajednici i svima koji su poznavali Dadu upućujemo izraze najdubljeg saučešća - napisao je prijatelj stradale.

Planinarsko društvo Stara Pazova na Fejsbuku objavilo je tužnu vijest, a kako su naveli,Daliborka je njihov dugogodišnji član. Oni su se potresnom porukom se oprostili nje.

- Teške, najteže, nezamislive vijesti su nas zadesile u subotu uveče. Naša dugogodišnja članica, drugarica, prijatelj, Daliborka S. je tragično izgubila život na planinarskoj akciji na Prokletijama. Količina tuge koju osjećamo svi mi koji smo Dadu znali, neopisiva je - piše u opisu fotografije:

(Kurir.rs)

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. maj 2024 19:18