/ - UPRAVA POLICIJE, TVITER
14/08/2023 u 12:38 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Plav: Uhapšen Rožajac osumnjičen za krijumčarenje ljudi

Pripadnici granične policije su policiji u Plavu predali lica na dalju nadležnost, te je od Z.M. prikupljeno obavještenje na zapisnik i od njega je oduzet novac u iznosu od 2.445 eura, vozilo, kao i mobilni telefon, navodi se u saopštenju

Policijski službenici Stanice granične policije Plav II su u mjestu Čakor zaustavili putničko motorno vozilo rožajskih registarskih oznaka, koje se kretalo iz pravca Murine u pravcu Čakora. Utvrđeno je da je vozilom upravljao Z.M. (61) iz Rožaja i sa njim su se u vozilu nalazila još tri lica, migranta iz Sirije, saopšteno je iz Uprave policije.

- Pripadnici granične policije su policiji u Plavu predali lica na dalju nadležnost, te je od Z.M. prikupljeno obavještenje na zapisnik i od njega je oduzet novac u iznosu od 2.445 eura, vozilo, kao i mobilni telefon - dodaju iz UP.

Sa događajem je upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Plavu koji se nakon uvida u spise predmeta izjasnio da se Z.M. liši slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi, zaključuje se u saopštenju.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 00:23