Полиција илустрација / - Полиција илустрација
30/11/2021 u 15:46 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Плављанин ухапшен због обљубе и силовања дванаестогодишњакиње

Подсјећају да је против У.М. претходно поднијета кривична пријава због сумње да је извршио кривично дјело ванбрачна заједница са малољетником

Службеници Управе полиције су у Плаву, по налогу државног тужиоца у Вишем тужилаштву у Бијелом Пољу, лишили слободе У.М. (27) из Плава због сумње да је извршио кривично дјело силовање и кривично дјело обљуба са дјететом на штету малољетне женске особе.

- У.М. је, како се сумња, 6. априла 2020. године извршио кривично дјело силовање на штету женске особе која је у том тренутку имала 12 година, на начин што је употребом психоактивне супстанце онеспособио дјевојчицу и извршио кривично дјело. Кривично дјело обљуба са дјететом осумњичени је извршио у јулу 2021. године на штету исте дјевојчице на начин што је, како се сумња, приликом сусрета са њом имао сексуалне односе иако је био свјестан да оштећена  дјевојчица има 13 година и да је психички и физички незрела- речено је из полиције.

Подсјећају да је против У.М. претходно поднијета кривична пријава државном тужиоцу у Основном државном тужилаштву у Плаву због сумње да је извршио кривично дјело ванбрачна заједница са малољетником.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 02:23