Ilustracija / - SHUTTERSTOCK
19/11/2023 u 10:16 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Pljevlja: Uhapšen muškarac zbog prijetnji policajcu

On će i prekršajno odgovarati zbog nasilja u porodici

Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Zapad“– Odjeljenja bezbjednosti Pljevlja su lišili slobode E.R. (42) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

- Naime, pljevaljska policija je, postupila po prijavi ženske osobe zbog nasilja u porodici koju je podnijela protiv supruga E.R. Pripadnici policije su izašli na lice mjesta i prilikom preduzimanja službenih radnji upotrebom sredstava prinude spriječili bjekstvo E.R., koji je tada policijskom službeniku uputio ozbiljne prijetnje. O događaju je upoznat državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Pljevlima koji se izjasnio da se u odnosu na prijavu nasilja u porodici ne stiču elementi bića krivično djela, te je u se u vezi tog događaja protiv E.R. podnijeta prekršajna prijava zbog učinjenog prekršaja iz člana 36 Zakona o sprečavanju nasilja u porodici ili porodičnoj zajednici, navode iz Uprave policije.

Državni tužilac je naložio da se E.R. liši slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 08:30