Илустрација, илустрација / - Извор: PIXABAY
08/09/2023 u 14:04 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Pljevljak osumnjičen da je vozio auto sa falsifikovanim tablicama, pronađena i droga

Provjerom je utvrđeno da su za navedeno vozilo izdate budvanske registarske oznake, te da je N.Č. na pomenuto vozilo stavio neistinite isprave – registarske oznake, a koje su izdate za druga vozila - navode iz policije

Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Zapad“ – Odjeljenja bezbjednosti Pljevlja su podnijeli krivičnu prijavi protiv N.Č. (53) iz Pljevalja zbog sumnje da je izvršio falsifikovanje isprave.

Pljevaljska policija je zaustavila i kontrolisala vozilo marke „mercedes“ kojim je upravljao N.Č., a na prednjem i zadnjem dijelu vozila zatečene različite registarske oznake.

- Provjerom je utvrđeno da su za navedeno vozilo izdate budvanske registarske oznake, te da je N.Č. na pomenuto vozilo stavio neistinite isprave – registarske oznake, a koje su izdate za druga vozila - navode iz policije.

Nadalje, kako dodaju, policija je pregledom ovog vozila pronašla i oduzela dva pvc marihune, kao i manju količinu hašiša. Protiv N.Č. je podnijeta i prekršajna prijava zbog izvršenog prekršaja iz člana Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga.

- Kriminalističkom obradom policija je došla do sumnje da je N.Č. kupio navedene opojne droge od lice I.K., a koji je u drugoj aktivnosti uhapšen kada je kod njega pronađeno oko kilogram marihuane i 160 grama spida. Pljevaljska policija je podnijela krivičnu prijavu protiv I.K. zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga - dodaju iz policije.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
07. maj 2024 12:11