/ илустрација УП твитер
05/10/2021 u 12:56 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

По пријави учитељице Вишњић, слободе лишен Дураковић

Слободе је лишен Сакиб Дураковић због основане сумње да је на дан именовања учитељице Раде Вишњић за ВД директорку ОШ “Југославија”, отворио лажни профил на друштвеној мрежи на њено име, и објавио компромитујуће фотографије

Руководилац и портпарол Основног државног тужиластва Бар, Радован Ђуришић, потврдио је Радио Бару и Бар инфу да је данас лишен слободе Сакиб Дураковић, због основане сумње да је на дан именовања учитељице Раде Вишњић за ВД директорку ОШ “Југославија”, отворио лажни профил на друштвеној мрежи на њено име, и објавио компромитујуће фотографије.

Учитељица Рада Вишњић је истог дана поднијела пријаву полицији, како би се утврдило ко је и зашто, како је казала “покусао да је дискредитује као личност и доведе у питање и њено радно мјесто”.

- Никада нијесам била заинтересована за функционерско мјесто, али веома јесам да сачувам радно мјесто којем сам посвећена цијелим својим бићем. Такође, желим да сперем љагу са свог имена као мајка и просвјетна радница, која изнад свега волим дјецу, поштујем и сарађујем са њиховим родитељима- казала за Вишњић.

Дураковић ће, казао је руководилац и ПР ОДТ Бар Радован Ђуришић, бити приведен поступајућем тужиоцу због кривичног дјела члан 176 Кривичног законика- неовлашћено прикупљање личних података.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 06:54